Трима взломиха къща в Ново Делчево, завързаха 82-годишен дядо и задигнаха 24 000 лева

Снимка: Infomreja.bg, архив

Трима крадци задигнаха крупна сума от къща в санданското село Ново Делчево.

Сигналът за престъплението е подаден в Районното управление в Сандански към 02:56 часа вчера.

За времето от 21:30 часа в събота до 02:30 часа в неделя, чрез увреждане на входната врата, трима неизвестни извършители са проникнали в частния дом и след като завързали живеещия в него 82-годишен мъж откраднали 24 000 лева.

За случая е уведомена прокуратурата в Сандански.

В нощта срещу събота в полицията в курортния град е заявена и кражба на 60 метални кутии с вместимост 5 литра и около 20 метални кутии с вместимост 3 литра със зехтин, 5 кутии сух и 10 кутии течен препарат за пране и около 10 стека с минерална вода от каравана, паркирана на главен път Е-79 в района на Кресна.

Стойността на нанесените щети е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители на РУ-Банско работят по получен сигнал за извършена кражба от частен дом в Добринище. Между 14:00 и 20:20 часа в неделя, чрез увреждане на прозорец на веранда, неизвестен извършител е проникнал в жилището и е отнел плазмен телевизор. По случая е образувано досъдебно производство. 

Полицейски служители на РУ-Сандански работят по установяване на извършителя на кражба от жилище в Сандански. За времето от 10:00 до 17:00 часа в петък, чрез взломяване на входната врата, неизвестен крадец е проникнал в жилището и е отнел златни накити, преносим компютър, 10 статуетки, 5 часовника, 5 парфюма и ски екипировка. 

За случая е уведомена Районната прокуратура в Сандански. Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK