Сдружение "Младежка асоциация за развитие на обществото" представи проекта "Млади и предприемчиви"

Снимка: Сдружение „Младежка асоциация за развитие на обществото“

Проектът е финансиран от Националната програма за младежта

На 06.01.2020 г. Сдружение „Младежка асоциация за развитие на обществото“ проведе своята начална пресконференция, на която  бе представен проект „Млади и предприемчиви“.

Проектът е финансиран от Националната програма за младежта, Подпрограма 2 „Национални младежки инициативи и кампании”, чрез Министерството на младежта и спорта и ще проведе в периода януари - юни 2020 г. 

Ръководителят на проекта Любомир Миланов и координаторът Младежки дейности – Радослав Скендеров представиха на присъстващите информация за обучителните семинари и информационните кампании, които ще се проведат през следващите 6 месеца.

"Благодарим на всички присъстващи, че уважиха нас и дейността ни, като дойдоха, за да чуят каква е новата кауза, с която Сдружение  „Младежка асоциация за развитие на обществото“ се зае. Благодарим и на Министерството на младежта и спорта за доверието, което ни гласува. Надяваме се, че след приключването на проекта ще сме допринесли за развитието на младите хора в област Благоевград“ – това заяви ръководителят на проекта Любомир Миланов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK