Трима ученици и един учител от НПГ "Димитър Талев" с награди от конкурса "Зимата и снегът", иницииран от директора Мария Георгиева

Снимката, класирала Кръстьо Аврамов на първо място в забавния конкурс на директора Мария Георгиева, снимки: НПГ "Димитър Талев"

Със забавен конкурс "Зимата и снегът", организиран по идея на директора на НПГ "Димитър Талев" Мария Георгиева, два дни ученици и учители бяха в страхотна еуфория.

Конкурсът бе за смешни снимки, клипове, карикатури и гафчета на тема "Зимата и снегът", а според регламента бяха наградени постовете с най-мого лайкове до 23:00 часа снощи.

Днес в голямото междучасие наградените еуфорията в елитната гимназия в Гоце Делчев продължи с награждаването на победителите.

Най-многото харесвания, първото място и наградата от ръководството на НПГ "Димитър Талев" – геймърска клавиатура, идеална за FPS, RTS, RPG и MMO игри, отидоха при победителя в конкурса - Кръстьо Аврамов от 11 „е“ клас. Той участваше в конкурса със снимката "Когато си ученик в Гоце Делчев".

Вторият победител в емоционалния училищен конкурс бе младата преподавателка по география и икономика Кимле Кардашева, чиято награда бе за снимката "Отивам до НПГ – имам контролна".

Осмокласникът Сюлейман Господев пък стана трети и получи награда - професионални слушалки, за снимката "Стоножката скиор", оплакваща се, че докато сложи ските си, зимата ще свърши.

По уважителни причини обаче Сюлейман днес не успя да присъства на церемонията и наградата му остана да го чака в кабинета на директора на гимназията Мария Георгиева.

"Много ни допадна инициативата със страхотния конкурс, която за пореден път доказа, че да си ученик в НПГ "Димитър Талев" означава и добро приятелство между ученици и учители", коментираха възпитаници на школото.

 

Кръстьо Аврамов
Кимле Кардашева бе класирана на второ място
Снимката, с която учителката Кимле Кардашева стана втора в конкурса
Сюлейман Господев
Стоножката скиор на Сюлейман Господев бе класирана на трето място

КОМЕНТАРИ

Я се скрии бе08:54 - 16.01.2017
Кажи бе нискоинтелигент.Сам по себе си конкурса е смешен.Все едно да направя състезание кой ще натисне два бутона на телефона по бързо.С това ли занимават децата в училище?Та и даскалицата се наредила в конкурса...........
пояснение към всичкомразещите10:06 - 14.01.2017
Хейтъри, от простотия не схващате, че идеята на директора е новина, а не колажите. Четете и текста, а не гледайте само катринки.
Страшна работа13:57 - 13.01.2017
Научете ги да рисуват бе, даже да снимат, нещо истиско, нещо Българско.Страшен упадък!
xxx10:35 - 13.01.2017
Имитация на конкурс. Тези снимки бяха качена на фейса много преди да ги копи-пейст наградените. Та и госпожата и тя се излага барабар с децата.

FACEBOOK