Трима пияни и трима без книжки спипаха по пътищата в Пиринско през уикенда

Снимка: Infomreja.bg, архив

Трима неправоспособни водачи и трима без шофьорски ккнижки са спипани по пътищата в Пиринско през почивните дни.

Вчера около 11:45 часа по ул. “Явор“ в Петрич полицейски служители са установили, че 24-годишният Р.С. от южния град е седнал зад волана на лек автомобил „Опел Астра” без съответното свидетелство за правоуправление.

Също вчера в 16:10 часа в района на ГКПП-Кулата е спрян за проверка "Опел Астра", управляван от 41-годишния неправоспособен водач Г.К. от пловдивското село Чешмегирово.

В петък към 10:35 часа по ул. “Осогово“ в Петрич е засечен 38-годишният Т.К. Той също шофирал лек автомобил „Форд Фокус“ без съответното свидетелство за правоуправление.

Срещу нарушителите са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл.343В, ал.2 от Наказателния кодекс. 

Бързи производства по чл.343Б, ал.1 от НК са започнати и срещу трима пияни шофьори. 

В петък около 08:20 часа по главен път Е-79 в района на Петрич е заловен 45-годишният А.З. от град Раковски, която управлявал "Шкода" с наличие на рекордните 2,27 промила алкохол в издишания въздух.

Двама пияни водачи са установени и в неделя. Към 02:20 часа по ул. ”Черно море” в Петрич е заловен 45-годишен водач от София, който управлявал лек автомобил „Мерцедес” с 1,56 промила.

Час по-късно е спипан и 22-годишният А.Т. от сатовчанското село Ваклиново, който шофирал "Фолксваген Поло" по улица "Пейо Яворов" в Гоце Делчев с 1,61 промила алкохол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK