Хванаха дрогиран водач на "БМВ" от Беласица, пияни зад волана - в Петрич, Струмяни и Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Пияни и дрогирани водачи продължават да шофират по пътищата в Пиринско. Поредните нарушители бяха установени през почивните дни от служители на полицейските управления в областта.

В хода на извършена проверка към 01:00 часа в събота, на ул. “Рокфелер“ в Петрич, униформените са установили, че 24-годишният А. Ч. от село Беласица е седнал зад волана на лек автомобил "БМВ" след употреба на упойващи вещества. 

Същата нощ, около 03:20 часа, по ул.“Цар Борис III“ в Петрич е проверен лек автомобил "Мерцедес", управляван от 37-годишния Ю. М. от града. Направената му проба за алкохол установила, че той е шофирал с наличие на 1,28 промила.

Пиян водач на джип "Чероки" е заловен от проверяващи и в Струмяни, отново в събота в 04:38 часа. Тестът на 37-годишния А. Т. от селото отчел 1,97 промила алкохол.

Вчера около 04:00 часа по ул. “Царица Йоанна" в Гоце Делчев е спипана в нарушение и 37-годишната В. Я. от града. Тя управлявала "Тойота Ярис" с наличие на рекордните за жена 1,37 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу пияните водачи и дрогирания шофьор от Беласица са образувани бързи производства. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK