Шампионски титли от международен турнир за КСТ „Пауталия“-Кюстендил

Снимка: Личен архив

Константин Миленков и Йоана Тренева завоюваха първо и второ място

Три танцови двойки представиха КСТ „Пауталия“-Кюстендил, на провелия се Международен турнир International open Ruse 2019, като заеха призови места. Спортистите показаха състезателен дух и се представиха отлично.

„За нас това беше много важен турнир, защото в него взеха участие повече от 350 танцови двойки. В международния турнир участваха танцови двойки от Топ 50 на световната ранглиста. Съдиите на турнира бяха от 15 държави. Нивото на нашите двойки беше много добро и трите двойки стигнаха до финалния кръг и заеха призови места.

Константин Миленков и Йоана Тренева, завоюваха първо и второ място в трите категории, в които участваха. Радослав Йорданов и Димана Крумова се класираха трети в клас 13 С и заеха четвърто място на международния турнир в латиноамериканските танци.  Божидар Радославов и Ния Крумова се класираха четвърти в категория 13 Д. Много сме доволни от представянето на нашите спортисти, на този турнир успяхме да видим нивото, което сме достигнали до момента и да се сравним с участниците от другите държави.

Горди сме с представянето на нашите двойки, защото те успяха да се класират на финалите. Състезателна ни година ще бъде закрита със състезанието, което ще се проведе на 30 ноември във Стара Загора, в него ще се включат четири състезателни двойки в открития турнир и соло момичета в изгряващи звезди.

Надяваме се и следващия състезателен сезон да бъде толкова добър и успешен за клуба. Изказваме благодарности на спортистите от клуба и техните семейства, които са неотлъчно до нас и ни подкрепят във всичко, и на НЧ „Братство 1869“, гр. Кюстендил за подкрепата и доверието, което ни гласува“, заяви председателят на КСТ „Пауталия“, Петя Димитрова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK