Петър Паунов и Коалиция “Кюстендил“ влизат в надпреварата за местния вот

Снимки: Infomreja.bg

Петър Паунов: Предстои Кюстендил да мине на по-висока предавка

Изразяваме признателност към всички наши съграждани, с които заедно споделяме трудностите и усилията, за да може Кюстендил да има днешния си облик.

Съобразявайки се изцяло с волята на нашите съграждани, тяхната настойчивост, днес отново заставаме пред вас, за да оповестим коалиционният формат, в който ще се явим отново за доверието на кюстендилци, обяви кметът на Кюстендил Петър Паунов, който влиза в надпреварата за местния вот на 27-ми октомври.

Паунов беше категоричен, че той и Коалиция „Кюстендил“ са наясно с предизвикателствата и всичко, което предстои в тези не леки времена. 

Мога да ви уверя само, че сме работили безрезервно и всеотдайно във всяка една минута. Тъкмо затова и Коалицията не оповестява никога своите намерения без да е поискала вота на хората, а именно проведените многобройни анкети и ежедневните допитвания сред кюстендилци.

Всичко това очерта едно настойчиво мнение, че Петър Паунов и Коалиция „Кюстендил“, съвместно, трябва отново да се явят на местния вот, за да може да продължат съвместните ни усилия, каза още кандидатът за четвърти мандат кмет, Петър Паунов.

Той е категоричен, че предстои Кюстендил да мине на една нова, по-висока предавка, по-висока скорост в икономически план. Предстои балнеоложките комплекси да имат нов облик, в Осоговската планина да бъдат изградени нови съоръжения и др.

Паунов посочи, че в кюстендилската промишленост вече са влезли първите инвеститори от Швеция.

Посрещаме и първите си инвеститори от Германия, има интерес от американски компании и китайски инвеститори. Така че всичко това трябва да помогне да решим ключовият въпрос, който стои пред нас – младите хора да живеят тук и да бъдат реализирани като най-успели в родния си град“, обяви Паунов.

Той даде и пример с млада дама, която вчера е заминала за чужбина, за да завърши своя магистратура със стипендия от над 20 хил. евро. Същото момиче е получило стипендия и от Община Кюстендил, с която ще закупи необходимите й пособия за пътуването.

 „Има решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ на централно ниво по отношение на коалиция със СДС. То е нормално най-старата дясна партия и най-новата партия да бъдат в едно в едни избори, естествено със всички останали десни партии.

Отново сме тук в подкрепа на господин Петър Паунов, защото знаете, че този модел на коалиция сработи още от 2015 г. Подкрепяме кандидатурата, защото знаем, че има още какво господин Паунов и общинска администрация на направят относно развитието на града”, каза Виктор Янев, областен координатор на ПП ГЕРБ – Кюстендил.

 „Развитието на Кюстендил трябва да продължи. Надявам се, че нашите съграждани ще ни подкрепят и че ще спечелим доверието им, за да  продължим да надграждаме, да реализираме проекти, с което да направим града още по-привлекателен”, обобщи и лидерът на СДС – Кюстендил,  Анелия Любенова-Мандалска.

Председателят на ВМРО - Кюстендил Георги Петров посочи, че партията винаги е стояла зад кмета Петър Паунов и сега няма да изневери на това.

Малко след изявленията на представители на десните партии беше подписано и споразумение за коалиционно явяване на местните избори и подкрепа към Паунов.

В споразумението подписи положиха ПП ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД и Движение „България на гражданите”.

Предстои към коалицията да се присъединят и земеделски формации.

 

Кметът на Кюстендил - Петър Паунов, ще се бори за пореден мандат

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK