Трима кандидати ще се борят за кметския стол в Копривлен

снимка: infomreja.bg, архив

Трима кандидати за кмет на село Копривлен са се регистрирали в Общинската избирателна комисия в Хаджидимово за предстоящите на 11 март местни избори, насрочени с указ на президента Георги Първанов.

До повторен вот се стигна, след като двамата кандидати - Димитър Баханов и Иван Динчев, получиха равен брой гласове на балотажа на местните избори.

Срокът за регистрация изтече вчера. В последния ден документи за регистрация подаде Костадин Симеонов, издигнат от ПП ГЕРБ, за когото ИНФОМРЕЖА съобщи първа, че ще бъде третата кандидатура за кметския стол в Копривлен.

Симеонов е общински съветник от ГЕРБ и работи в местната кабелна телевизия. Досега не се е кандидатирал за кмет, съобщи председателят на ОИК- Хаджидимово Димитър Ряхов.

Другите двама кандидати - Иван Динчев и Димитър Баханов, са съперниците от миналогодишния вот за местна  власт. За разлика от редовните избори, когато Динчев бе издигнат от Инициативен комитет, сега той е номиниран от Коалиция от партии „НДСВ, ЛИДЕР и РЗС“.

Димитър Баханов е кандидатът на БСП. Той бе кмет на село Копривлени в предишния мандат.

1 188 са имащите право на глас в село Копривлен за предстоящия вот. Те ще гласуват в две секции – 11-а и 12-а. В секционните избирателни комисии най-много места ще има ГЕРБ – 4, БСП ще разполага с двама свои представители, а ОДС и ДПС ще имат по един член.
 

КОМЕНТАРИ

Председателя на ОИК гр. Х.Димово20:07 - 22.08.2012
Терзиева, познавам те точно от преди 30 години!!!! Не забравяй, че хора като тебе никога не са били обективни и честни!!! Лъжеше и тогава когато работеше на бобинажна машина ??? Нали разбираш, тя лъжата стана твоя втора природа!!! И най - вече, когато пое по пътя на бившия ти съпруг координатор на СДС гр. Г.Делчев!!! А дали имаше потенциал за това е въпрос???? Ти винаги си обслужвала миризливи и болнш мозъци .... сама ще се сетиш!!! Никога и по никакъв повод и лично пред теб не съм говорил, че г - н Сименов участва за първи път в кандидат - кметска надпревара!!!! Както и това, че съм крил участието му за кандидат кмет на с. Копривлен, наистина се ригистрира последния ден от предвидения за това срок от ИК!!! Така, че това те представя, като една дребна и услужлива душица, подобна на топяча оплаквач Иван Динчев сега кмет на Копривлен и осигурилият му охол в това отношение Мульо Терзиев!!!!
swaat15:54 - 12.02.2012
ПП ГЕРБ играе за БСП Коалиция ПП ГЕРБ-Костадин Симеонов, +Димитър Баханов е кандидатът на БСП. Иван Динчев сега той е номиниран от Коалиция от партии „НДСВ, ЛИДЕР и РЗС“.
swaat15:45 - 12.02.2012
ПП ГЕРБ играе за БСП Коалиция ПП ГЕРБ-Костадин Симеонов, +Димитър Баханов е кандидатът на БСП. Иван Динчев сега той е номиниран от Коалиция от партии „НДСВ, ЛИДЕР и РЗС“.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK