Дичо, БТР, Графа и БГ радио - гости за третия турнир в Пирин Голф & Кънтри Клуб

снимка: lifestyle.ibox.bg

На 29 септември Пирин Голф & Кънтри Клуб ще бъде домакин на третия ежегоден голф турнир Todoroff Golf Challenge. За доброто настроение на участниците ще се погрижи БГ РАДИО, радиото, което пуска само българска поп и рок музика, което ще събере  БГ изпълнителите на своебразен тиймбилдинг в Пирин Голф & Кънтри Клуб: Дичо, БТР, Милена Славова, Део, Белослава, Графа, Стефан Вълдобрев и много други.

Със съдействието на сп. Стори и сп. Блясък, те ще си  припомнят наученото от миналата година за играта голф, а вечерта на 29.09.2012 ще заформят щур купон за участниците в голф турнира Todoroff Golf Challenge.Над 60 човека са заявили участие в състезанието до този момент, предизвикателство за всеки един да се съревновава за предоставените награди от избата.

Отборът първенец ще спечели „Голф уикенд в Порто Карас- Халкидики”, а следващите в класирането ще се насладят на качествено и ароматно вино. Сред състезателите, участие за заявили представители на Дипломатически мисии в България като словашкият посланик Карол Мистрик, представители на водещи компании в България.

Голфърите ще се състезават на 18 дупки на шампионското игрище, проектирано от професионалния играч Ian Woosnam, 18 дупки. Форматът на турнира е Скрембъл в отбори по 2-ма. Стартът на турнира е обявен за 10.00 , едновременно от всички дупки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK