ГЕРБ-Благоевград: Действията на кмета на Благоевград са в разрез с нашите възгледи

Снимка: Infomreja.bg

Партията излезе с декларация

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Благоевград се обявява срещу действията на кмета на Благоевград инж. Румен Томов.

Според декларацията, разпространена от партията, настоящето ръководство до голяма степен се блокира работата на общинска администрация, а това се отразява негативно върху всички.

“За последните месеци бяха уволнени около 50 общински служители – това не е само чистка на политически противници, а на всички инакомислещи хора. реваншизъм, който Благоевград не помни поне от последните 10 години. 

Действията на избрания с гласовете на БСП кмет на Благоевград издават притеснението му дни преди Върховния административен съд да излезе с решение дали правомощията му следва да бъдат предсрочно прекратени”, пише в декларацията на ГЕРБ-Благоевград.

На мястото на уволнените служители се назначават нови хора, които нямат нужния натрупан опит, за да се справят с предизвикателствата. Затова остава впечатлението, че тези хора се назначават с мисъл за предстоящите местни избори според местната структура.

ПП ГЕРБ е демократична партия с ясни принципи, в основата на които са човешките права. Именно това е и причината да заявим своето несъгласието с подобни действия от страна на ръководството на Община Благоевград. ПП ГЕРБ е партия, която спазва обещанията си и очаква същото от останалите партии, както и от представителите на институциите. За съжаление, действията на кмета на Община Благоевград са в разрез с нашите възгледи. Именно инж. Румен Томов бе човекът, който в своята предизборна кампания сам нееднократно е заявявал, че няма да има уволнения и съкращения с политически привкус. Това обаче не се случва!

 

КОМЕНТАРИ

Ганчо04:34 - 11.03.2020
Вашите възгледи са сталиниски, фашиски, възгледи на ,,берия'' и т. Н. Вие гадове мръсни сте най опасното комунистическо крило, не си приписвайте нищо демократично за да не го омърсявате уроди такива.
гражданин20:56 - 10.03.2020
По същия начин Камбитов уволни служители и назначи гербери, без значение дали са компетентни или не и така щетите се оказаха огромни.Всеки нов кмет има право сам да си подбере екипа, с който ще работи.Няма как в случая Томов да работи с геребери.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK