Тридневен рожден ден за петата годишнина на Аквапарк Благоевград

снимка: Аквапарк

Аквапарк Благоевград ще празнува три дни 5-ия си рожден ден заедно с всички любители на водните забавления. Конкурси, състезания и томболи с много награди готвят за празника организаторите. Всеки ден от 18 до 20 август посетителите ще бъдат изненадани с различни събития във водния атракцион. 

Най-големите награди са за победителите във фотоконкурса, който вече тече във Facebook. На рождения ден на Аквапарка - 18 август, ще бъдат наградени снимките, спечелили най-много гласове в трите категории: Най-слънчева усмивка, Най-мокра снимка и Най-голяма компания.

Всеки може да вземе участие, стига да има снимка, направена в Аквапарка, и да я изпрати на адрес: [email protected]. Организаторите я публикуват на страницата на Аквапарка и всички могат да гласуват за нея. Победителите ще получат карти за безплатен вход, слънчеви шапки, забавни тениски и плажни топки.

По повод петата годишнина се организират и редица игри около басейните. Надпревара с дюшеци и пояси във водата, ядене на сладолед и състезание по правене на коктейли очакват посетителите в края на следващата седмица.

Всеки ден от 18 до 20 август ще има томбола, от която посетителите има шанс да спечелят допълнителни награди.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK