Убитата жена в Кюстендил била подложена на системен тормоз

Снимки: Infomreja.bg

Аутопсия казва точната причина за смъртта

Убитата жена в Кюстендил е била подложена на системен тормоз от съпруга си – 64-годишният Сашо, научи ИНФОМРЕЖА. Както вече съобщихме 64-годишен кюстендилец беше задържан от служители на РУ-Кюстендил, като заподозрян извършител на убийството на съпругата му.

Сигналът в полицията е постъпил от роднини на жената – Райка Димитрова, която починала в жилището си в кюстендилския квартал „Герена“. Драмата се е разиграла в събота в блок 184, след поредния скандал между двамата съпрузи.

Мъжът системно пиел и посяга на съпругата си, коментираха и съседи. До този момент обаче тя не е подавал сигнали за домашно насилие в полицията. Трупът на 63-годишната жена е закаран за аутопсия в Кюстендилската болница. При първоначалния оглед са установени следи от насилие.

Жертвата е била бита, като по тялото е имала и порезни рани. Точната причина са смъртта се очаква от патоанатома на кюстендилската болница. До този момент са иззети множество веществени доказателства. Работата по започнатото досъдебно производство продължава под прякото ръководство на дежурен прокурор от ОП – Кюстендил.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи това е четвърто убийство в рамките на по-малко от година в кюстендилския квартал „Герена“.

Черната статистика започна през месец юли м.г., когато 42-годишният Иво преби до смърт майка си Юла /72г./. Убийството стана в деня, в който трябваше да се гледа дело, заведено от майката срещу сина, заради постоянните побоища и тормоз.

На 7-и септември 75-годишният Симеон Стоянов удуши Васил Стойчов /45г./. Повод за тежкото престъпление стана интимна връзка между жертвата и съпругата на Симеон – 38-годишната Камелия.

Два месеца по-късно след скандал загуби живота си и 45-годишния Христо Смиленски, който беше смъртоносно прободен с нож на улицата пред дома си. Извършителят – 47-годишният Георги Стоичков опитал да се защити, след като жертвата му извадил пистолет и започнал да стреля на посоки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK