4-годишно дете от Слащен е блъснато на пътното платно

Снимка: Infomreja.bg

Настанено е в МБАЛ - Гоце Делчев, без опасност за живота

Вчера около 13:30 часа в село Слащен е станало ПТП, при което лек автомобил „Пежо“ с 34-годишен водач от село Туховища, община Сатовча, не пропуска и блъска 4-годишно момче от Слащен, пресичащо пътното платно.

Детето е пострадало с фрактура на крака. Настанено е за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев, без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.

На същата дата около 15:05 часа на Е-79 в района на Сандански товарен автомобил „Рено“ с 51-годишен водач от Долна Оряховица, навлизайки в кръгово кръстовище в посока Сандански, не пропуска и блъска лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишен водач от Благоевград.

При инцидента са нанесени материални щети.

Пробите за употреба на алкохол от водачите са отрицателни.

Вечерта около 21:00 часа на Е-79 между КПП Бело поле и Благоевград мотоциклет „Хонда“ с 20-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на лява крива е паднал на пътното платно и се е ударил в мантинела.

С разкъсна рана на десния крак и без опасност за живота е пострадал 22-годишен младеж от Кочериново, който се е возил на мотоциклета, а с охлузна рана в областта на коляното - водачът на мотоциклета, чиято проба за употреба на алкохол е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK