Три месеца затвор за 50-годишен от Златолист, спипан за пореден път да кара без книжка

Снимка: Infomreja.bg

Районният съд в Гоце Делчев постанови присъда от три месеца лишаване от свобода на 50-годишния Й.С.М., който понастоящем живее в село Златолист.  

Присъдата бе постановена след сключено споразумение между прокуратурата и защитата на обвияемия Й.С.М., който в съдебна зала се призна за виновен за това, че на 28.06.2016 година, около 21,50 часа, по една от улиците в гоцеделчевското село Борово, е бил спипан при полицейска проверка да управлява лек автомобил “Дайхатсу Фероза” без свидетелство за правоуправление.  

Полицаите от Гоце Делчев установили още, че Й.С.М. за същото деяние е в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление.

Той е бил санкциониран и осъден условно с Наказателно постановление № 16-0314-000067 от 17.02.2016 година на началник на РУ-Петрич, влязло в законна сила на 06.04.2016 година.

Съдът в Гоце Делчев постанови на основание чл.57,ал.1,т.3 от ЗИНЗС осъденият Й.С.М. да изтърпи наложеното му наказание при първоначален общ режим.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK