Четирима именици все заедно на Ивановден

Как четирима именици празнуват Ивановден...

Това най-добре знаят народният изпълнител Иван Дяков и операторът Иван Терзиев, които всяка година подобаващо почитат 7. януари, все заедно. Двамата ги свързва родният им град Хаджидимово и приятелство, проверено във времето.

Неотлъчно до тях са и двама млади именици - красивата и талантлива дъщеря на „Царя на македонската песен“ – Ивана Дякова, и синът на клавириста Ангел Пиринлиев – разбира се, и той Иван, и той от Хаджидимово.

Задружните именици празнуват Ивановден все заедно. Споделят този ден със семействата и най-близките си приятели. И все е весело, все леко на душата.

И на този Ивановден бе така. Именитата група с корени от Хаджидимово се събра в благоевградско заведение. Песни и хора не липсваха, а наздравиците валаяха една след друга...

Иван е не просто име, казват, а титла! Доказателство за това са и нашите герои – тримата Ивановци и красивата Ивана, които за пореден път с топлина в сърцето вдигаха тостове в най-хубавия зимен Ивановден!

ЧЕСТИТО, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

И пак празнувайте – всяка година, все заедно!

 

Иван Терзиев, Иван Дяков и Ангел Пиринлиев, снимки: Личен архив
Ивана Дякова
Иван Терзиев и Иван Дяков
Иван Терзиев с красивата си дъщеря Вили
Иван и Ивана Дякови

КОМЕНТАРИ

Маймунка13:14 - 10.04.2019
Голяма група хаджидимовски простаци и измамници, които някои много ги величаят и им дават крила, а не знаят какво се крие зад гнусно ухилените им физиономи, но скоро всичко ще излезе наяве
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK