Росен Желязков: Единствено ГЕРБ може да осигури устойчово развитие на страната, защото има ясна визия

Снимки: Пресцентър ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област проведе срещи в Банско и Разлог

ГЕРБ е единствената партия, която може да осигури устойчово развитие на страната, с успешно минало и гарантирано бъдеще, защото сме с ясна политическа визия. Политик от калибъра на Борисов в България в момента няма.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков на срещи в Банско и Разлог с общинските ръководства и предизборните щабове.

Заедно с него на срещите присъстваха кандидатите за народни представители Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и областният секретар на партията Даниела Савеклиева.

„Опонентите ни се опитват с т.нар. разкрития, зад които няма реална фактология, да разколебаят поддръжниците ни и периферията, която гласува за нас. Революционерите с метафорите за изчегъртване вече започнаха да говорят, че трябва да има кабинет и не биха отказали подкрепа от ДПС и БСП. Подмяната е с цел да влязат в управлението за сметка на ГЕРБ, без да създадат собствен профил и собствена политическа визия. И до днес не е ясно каква партия са ИТН - лява, дясна или центристка”, посочи Росен Желязков.

Той подчерта, че е ясна и картината, която се очертава след изборите, защото ще се водят тежки спорове и отхвърляне на разумни политики на инат. „Държавата ще се блокира и хората няма да получат това, което очакват. ГЕРБ е с ясен политически профил и солидно ядро, въпреки цялата атака срещу нас”, категоричен бе Росен Желязков.

По думите му е сигурно, че тази година България няма да получи пари по Плана за възстановяване и развитие, за разлика от Гърция, която вече получи 30 млрд.евро. „Това е отново благодарение на "добрите" политики на сегашния кабинет, който има единствената цел да разчисти терена за президентските избори”, каза още Желязков.

И двете структури заявиха готовност, че ще се поздравят с нова изборна победа за ГЕРБ и воля да се справят с проблемите с действие и последователна работа.

В Банско  кандидатите за народни представители посетиха църквата „Св. Троица“, а след това провериха на място как тече ремонтът на ул. „Пирин“ и ул. „Глазне“, за които са осигурени средства с Постановление на Министерски съвет с премиер Бойко Борисов.

В Разлог бе отслужен молебен за здраве и благополучие на днешния празник Св. Дух в църквата „Света Троица”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK