Колективът на ДГ „Джани Родари“ в Гоце Делчев обмени опит със свои колеги в Северна Македония

Снимки: ДГ "Джани Родари"

В края на учебната година колективът на ДГ „ Джани Родари“ в Гоце Делчев посети Република Северна Македония по покана на колегите си от Д Г „23-ти август“ в град Берово, с които ги свързва двадесетгодишно сътрудничество в областта на предучилищното възпитание на децата. Двете детски заведения съвместно са работили и по трансграничен проект „Зелено бъдеще за нашите деца“, благодарение на който бяха санирани техните сгради.

В тридневното посещение участва целият екип на гоцеделчевската детска градина – учители, помощник – възпитатели и медицински персонал, общо 26 души. Всички те, макар неведнъж да са доказвали своя професионализъм, повишиха квалификацията си, тъй като станаха свидетели на добра практика за работа с деца от подготвителните групи и  техните родители.

Посещението бе организирано от Марияна Костадинова - директор на ДГ „Джани Родари“, като тиймбилдинг под мотото „Моят екип е моят успех“. Чрез него тя приложи иновации в ръководенето и сплотяването на колектива.

По време на заниманията бяха организирани много интерактивни и креативни игри, участниците в които разкриха своите способности. Накрая всички получиха рекламни тениски на ДГ „Джани Родари“ и сертификати.

Сътрудничеството между двете детски градини ще продължи да се развива и обогатява. Колективът на ДГ „23-ти август“ с директор Невенка Таковска ще посети България през месец октомври.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK