Трети автомобил от "Втори тото шанс" в Перник за последните три месеца

снимки: БСТ

Трети автомобил, спечелен за последните три месеца в Перник от играта «Втори ТОТО шанс» на Български спортен тотализатор, беше връчен днес на късметлия в града. Радослав Борисов получи ключовете на Opel Astra Classic III от Галина Маджарска, координатор на Български спортен тотализатор за гр. Перник и областта. Фишът, донесъл на перничанина новия автомобил в 80-я тираж на ТОТО 2 на 9 октомври т.г., е с 4 комбинации за 2,80 лв.

Две дами от Перник също се сдобиха в предишните месеци с нови автомобили от Български спортен тотализатор. Милка Лозанова спечели луксозен Opel Insignia в специалния тираж №60 на Български спортен тотализатор, проведен на 31 юли 2011 г. Само седмица по-късно – в следващия неделен тираж на 7 август, късметът за голямата награда от „Втори ТОТО шанс” – Opel Astra Classic III, докосна и перничанката Елисавета Събчева. Любопитен факт беше, че и двете печеливши участнички бяха пуснали своите фишове в един и същ тотопункт в града.   

И тримата късметлии от Перник, спечелили автомобили през последните няколко месеца, получиха наградите си на тържетвени церемонии в града. Началото на тази инициатива на Български спортен тотализатор – официално връчване на автомобилите от „Втори ТОТО шанс” по места на спечелването им в страната, беше поставено през месец юни тази година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK