Транспортираха за "Пирогов" 33-годишния Асан Чавдаров от Вълкосел след катастрофата край Боголин

Снимка: Infomreja.bg, архив

33-годишният Асан Чавдаров от сатовчанското село Вълкосел, който снощи пострада тежко при катастрофа край Боголин, е транспортиран по спешност за клиниката по травматология в "Пирогов". Вследствие на инцидента Чавдаров е получил фрактура на бедрото, разместена колянна става и фрактура на подбедрицата на левия крак. 

Както ИНФОМРЕЖА първа писа, произшествието стана вчера около 18:45 часа на пътя между хаджидимовското село Абланица и Боголин, община Сатовча.

Лек автомобил "Ауди", управляван от 29-годишния Шекер Алиев, също от Вълкосел, движейки се с висока скорост, на десен завой навлязъл в насрещната лента и се блъснал в лек автомобил "ВАЗ” с водач - 33-годишния Асан Чавдаров.

При катастрофата е пострадал и 21-годишен младеж от Вълкосел, който е пътувал в колата на Чавдаров. Той е с охлузни рани на главата и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. 

Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на лекия автомобил „Ауди”, Шекер Алиев, е отчела отрицателен резултат. 

Шекер Алиев е познат във Вълкосел и района като любител на високите скорости. Той е син на 53-годишния Шекер Алиев, който на 1-ви февруари тази година предизвика тежък инцидент заради несъобразена скорост на пътя Симитли – Банско, като се удари в автобус, пътуващ от Гоце Делчев за София. 

 

КОМЕНТАРИ

Mislete!22:17 - 27.04.2016
Tia s versitaza alkohola shte doidat li da se izviniat? Kude shto imashe sviastno otdavna se iznese ot Vulkosel, v tova chislo i vodacha na Audi-to. Ostanaha samo starite i nishto struvshtite. E, komentarite idvat ot vtorata grupa.
Yy22:09 - 27.04.2016
Въведете коментар...
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK