Транспортираха в Пирогов благоевградчанина, ранен при ПТП край Баничан

снимка: infomreja.bg, архив

32-годишният благоевградчанин, който пострада при ПТП рано тази сутрин край гоцеделчевското село Баничан, е транспортиран за Пирогов. Това съобщиха за ИНФОМРЕЖА от МБАЛ "Иван Скендеров", където той бе приет веднага след злополучния инцидент.

Цветан Тричков е с тежки травми и опасност за живота.

Произшествието е станало към 5,40 днес на изхода на Баничан в посока село Господинци.

Младият мъж управлявал лек автомобил "Ауди", когато пред него изкочила насрещно движеща се кола. 

За да избегне удара, 32-годишният водач навил рязко волана, в резултат на което аудито се завъртяло и се преобърнало извън пътното платно. 

На местопроизшествието незабавно се отзовал екип от Спешния център в Гоце Делчев, който оказал помощ на ранения. След направените му прегледи в лечебното заведение в Гоце Делчев медиците преценили, че състоянието му е тежко и го транспортирали за столичната болница "Пирогов". 

Вследствие на катастрофата  Цветан Тричков е с потрошени крайници, черепна травма и други наранявания.

Към 15,30 часа вчера на същия път в района на разклона за село Буково лек автомобил „Фолксваген Венто” с 49-годишен водач на десен завой навлязъл в насрещната лента и се блъснал челно в товарен автомобил "ДАФ". 

При инцидента с контузия на десния крак и главата е пострадал водачът на лекия автомобил, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев, и 51-годишен мъж, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

И двамата пострадали са от с. Црънча, Доспатско.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK