Трагичната история на моето болно дете

Снимки: Виктор Маринов

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"

Казавам се Виктор Маринов и съм от град Белоградчик. На 30 години съм и имам две малки деца.

Обръщам се към вас с молба за помощ. Помощ от която се нуждае 5-годишния ми сим Асен.

До преди 3-4 месеца той бе жизнено, игриво и любопитно момче. Постепенно започна да губи апетит, а впоследствие и желание за игри, закачки... Оплакваше се от главоболие. Отидохме на педиатър в болницата в Белоградчик. След направения преглед ни казаха, че синът ми Асен има глисти. Дадоха ми лекарства за това и ни казаха да отидем на преглед след около седмица. 

За съжаление положителен ефект от лечението нямаше... Напротив, синът ми започна да повръща и понякога да губи равновесие. 

Посетихме друг педиатър в същата болница – д-р Вълчева. След прегледа тя ни каза, че детето ни се нужаде от консултация с невролог и изказа съмнение, че Асен има хидроцефалия. 

Отидохме при доктор Атанасов. Той направи всички необходими изследвания, след което потвърди съмненията на д-р Вълчева, че Асен има хидроцефалия. Но това не бе всичко. Д-р Атанасов каза, че сима ми има тумор в задната част на главата. Тогава ни насочи към Университетска болница МБАЛ „Свети Иван Рилски” в София.

Там Асен претъпя две операции. Първата - срещу хидроцефалията. След още две седмици претъпя втора -  за отстраняване на туморното образузание.

За съжаление лекарите не успяха да отстранят целия тумор – от него останаха около 3-4% в задната част на главата на Асен. За да се излекува напъно синът ми се нуждае от ежемесечни посещения на лечебно заведение за химио и лъчетерапия. 

Аз работя като дървосекач, а жена ми отглежда малката ни дъщеря. Семейните ни доходи не са достатъчни за покриване лечението на сима ми. То възлиза на около 700-800 лв. месечно. 

Сигурен съм, че има добри хора, които биха могли да помогнат финансово на мен и семейството ми в този труден за нас момент, за да осигурим ефективно лечние на малкия Асен. 

Само чрез вас молбата ми може да достигне до широк кръг от хора, с чиято помощ  да дадем реален шанс за пъно излекуване на сина ми!

Номера на банковата сметка: BG07SATA93000020488789,

на името на майката Надя Еленкова Николова

За контакт с нас: 

Виктор Любенов Маринов - моб. 0876277656

Надя Еленков Николова – моб. 0879485246

Aдрес: град Белоградчик, ул. "Георги С. Раковски" 20 

Благодаря Ви!

 

КОМЕНТАРИ

Емо09:23 - 02.06.2016
Оставате и email за контакт.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK