Трагедия в Пловдив: 35-годишен мъж застреля жена си и дъщеря си, после се самоуби

Снимка: TNS.bg

35-годишен пловдивчанин е застрелял жена си, която е на 29 години, и 5-годишната си дъщеря, след което се е самоубил, съобщава TNS.bg.

Труповете им са открити по обяд в семейното жилище на ул. "Асен Христофоров".

На мястото е намерено и оръжието на престъплението. По първоначални данни се касае за жестока семейна драма.

Мъжът бил изключително ревнив и съседите им често ставали свидетели на шумни скандали.

Именно патологичната ревност на младия мъж станала причина и двамата да се раделят. Жената и детето живеели от година и половина в новата кооперация, а бащата на детето ги посещавал от време на време. За празниците отново бил при тях. 

Убийството вероятно е извършено през нощта. Съседка от горния етаж е чула три гърмежа, но решила че някой гърми останалите от Нова година пиратки.  

В момента полицията извършва оглед на местопрестъплението. На място има и лекари от Съдебна медицина. По първочалани данни няма следи от чужда намеса.

Трагедията се е разиграва три години след касапницата на бул. "Македония". Тогава бившият военен Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете им деца. Труповете бяха открити от брата на убития Георги. Отключвайки жилището, той се натъкнал най-напред на трупа на младата жена в спалнята.

Впоследствие стана ясно, че причината е финансовият колапс, в който изпаднало семейството заради огромен кредит, който изтеглили, за да финансират семейния си бизнес.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK