Четирима пияни водачи по празниците в Пиринско, рекордьор с 3,3 промила е 44-годишен банскалия

Снимка: Infomreja.bg, архив

Четирима пияни водачи са спипани по празниците в област Благоевград. 

Рекорьор е 44-годишен банскалия, който е заловен при проверка на 6. април около 19,30 часа в Добринище. Направеният на място тест с дрегер установил, че Г. Х. от Банско е седнал зад волана на лекия си автомобил "Тойота" след як запой - с наличие на цели 3,3 промила алкохол в издишания въздух, което ще му коства свидетелството за правоуправление поне за една година и солидна глоба.

На 7. април към 13,03 часа по ул. “Свобода“ в Сандански е хваната в нарушение и 59-годишната В. К., също от Банско, да управлява лек автомобил "Пежо" в нетрезво състояние - с 1,72 промила алкохол.

22-годишният Ш. А. от гоцеделчевското село Брезница е поредният нарушител. Той е шофирал лекия си автомобил „Опел Корса“ в събота около 05,05 часа в  съседното на Брезница село Баничан с наличие на 1,49 промила. 

Вчера около 20,55 часа на ул. “Митрополит Борис“ в Благоевград, С.П. на 35 г. от благоевградското село Рилци, след направена му проверка и алкотест, е засечен от проверяващите полицаи зад волана на лек автомобил "Хюндай" след употреба на алкохол.

Резултатът от пробата с техническо средство е показал наличие на 1,48 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу всички заловени пияни водачи са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK