Кметът Кадев и областният управител обсъдиха подготовката за изборите

Снимка: ОА

Иван Кадев и Николай Шушков набелязаха и други въпроси

На работно посещение в Банско днес пристигна областният управител Николай Шушков. Той проведе среща с кмета на общината Иван Кадев.

В делови порядък бяха обсъдени въпроси, свързани с подготовката и провеждането на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Иван Кадев запозна областния управител с проблема за поддръжката в проходимо състояние на реките извън урбанизираните територии и потърси съдействие от областната администрация за организиране на почистването на речните корита от наноси.

В подобна насока – за гарантиране сигурността на населението и предотвратяване опасността от наводнения, бе и апелът на кмета на Банско за съдействие за осигуряване на финансиране за изграждането на стени на река Глазне до мястото на смесването на реките Бъндеришка и Демянишка.

Областният управител прояви интерес към предизвикателствата, с които се сблъсква туристическият бранш в условията на пандемия, както и към проблемите, свързани с изграждането на втора кабинкова линия.

Иван Кадев и Николай Шушков набелязаха и други въпроси, по които областната администрация може да окаже съдействие за решаването им.

Областният управител се срещна и с кмета на Разлог - Красимир Герчев.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK