Тони Рокера в листата на Синята коалиция

Стоян Величков-Тони Рокера, снимка: личен архив

Атрактивният рокер Стоян Величков, познат като Тони Рокера, фигурира в листата за общински съветници на КП "Синя коалиция" в Благоевград. Отреденото му място сред сините кандидат-съветници е 23-то. Стоян Величков е на 54 години от София, но от дълги години живее в Благоевград. Домът му е туристическа каравана в кв. "Еленово". В края на май Тони Рокера бе уволнен от мина "Ораново" заради скандалния му профил във фейсбук.

Кандидат-кметът и водач на листата на Синята коалиция в Благоевград е арх. Васил Тинчев. Заявката му за участие в местните избори вече е утвърдена от Общинската избирателна комисия. Регистрация получи и листата за съветници на сините, която е съставена от 28 кандидати. На второ място в листата е д-р Тони Даскалов - управител на Медицински център, трети е д-р Георги Георгиев от Специализираната болница по онкология. 

Синята коалиция се включва в предизборната надпревара за кмет на три села в Благоевградска община. Изборът на сините в с. Падеш е настоящият управник Валери Качулски. Кандидатът им в с. Изгрев е Борислав Георгиев Васев, а в с. Рилци - Насю Саргалиев. 

 

КОМЕНТАРИ

обаче17:48 - 18.09.2011
ще докара рокерски гласове!!!
metodi11:38 - 18.09.2011
Успех , Тонка !!!
ха15:00 - 17.09.2011
Супер сте бе Инфомрежа пак избихте рибата . Браво на вас
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK