Тони Рокера написа благодарствено писмо до управителя на рудник „Ораново“

Тони Рокера на откриването на "Мото сезон 2012", снимки: infomreja.bg

Атрактивният моторист Стоян Величков, познат като Тони Рокера, написа благодарствено писмо до управителя на рудник „Ораново“ Валери Манов за възстановяването му на работа. Решението Тони Рокера взел дни след като получил първата си заплата като миньор.

В края на май миналата година Стоян Величков бе уволнен заради скандалния му профил във Фейсбук. На 3 март тази година управителят на рудника Валери Манов го върнал на работа, но първоначално на изпитателен срок. След като Тони Рокера издържал успешно пробния период и получил първата си заплата, решил официално да изкаже своята благодарност към новия си стар работодател.

Радостта си Тони Рокера е споделил и с приятелите си в социалната мрежа чрез специално обръщение:

„Почитаеми рокери и рокерки! Мотористи и мотористки! Мои фенове и фенки от цял свят! Купонджии и купонджийки! Приятели и работници в рудник Ораново!

Искам да ви кажа , че шефът на рудник „Ораново“ г-н Манов е истински мъжкар и всичко казано от него е истина и се случва във времето.  Това, което каза за мен е вярно и всичко, което трябваше да се случи - се случи.

Както обеща, ме върна на работа в рудника. Но нещата не приключиха само с това. Той стана фен на страницата ми във Фейсбук и хареса филма, посветен на всички загинали по пътищата рокери и рокерки „Раждането”, а също и клиповете, в които участвам.

Желая му здраве, хиляди безаварийни километри, много купони и усмивки!“

Тони Рокера е от София, но от дълги години живее в Благоевград. Домът му е туристическа каравана в кв. „Еленово“.

Стоян Величков има уникален рокерски костюм, направен собственоръчно. Без негово участие не минава нито един мото събор или рокерска сбирка в цялата страна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK