Тони Ангелов: Атентатът не е свързан с бизнеса ми, а с политиката

Тони Ангелов, снимка: infomreja.bg

Атентатът не е свързан с бизнеса ми, а с политиката. Идват избори. Явно някой се страхува от Тони Ангелов, заяви за ИНФОМРЕЖА лидерът на Евророма в Сандански.

Според него бомбата е била сложена за него, а не за ранения Малин Илиев.

„Не съм нито сводник, нито лихвар, нито дилър. Аз съм бачкатор. Имам частна строителна бригада. Ако сега колегата почине, кой ще поеме отговорност?”, попита през сълзи той.

Пострадалият Малин има две деца и три внучета. Съпругата му пък е болна от цироза на церния дроб. Преди няколко месеца починала майка му.

Взривът разбуни духовете в махалата на курортния град. Ромите се заканиха, че ще издирят поръчителя на атентата и ще го накажат. „Ако трябва ще се превърнем във втора Катуница, но няма да оставим нещата така. Ще тръгнем на война, щом като действат с нас по такъв брутален начин”, заканиха се жителите на ромския квартал.

Лидерът на Евророма увери, че първият човек, който му се обадил сутринта е лидерът на партията Цветелин Кънчев.

На мястото на инцидента пристигна и председателят на местния парламент Атанас Стоянов. „С Тони сме приятели от дълги години. Дойдох да му изкажа подкрепата си в чисто човешки план”, заяви парламентарният шеф. Той предположи, че бомбата е заложена заради някакви лични подбуди и изключи политически мотив.

„В Общинския съвет работим спокойно, нямаме проблеми. Не виждам каква може да е причината. Освен това Тони Ангелов никога не е работил на общински обекти”, допълни Атанас Стоянов. 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK