Томов: Манджуков и Инджов ме измамиха тежко, за мен ЦСКА не беше спасителна сламка

Източник: LAP.bg

Бившият президент на ЦСКА - Александър Томов, гостува снощи в предаването Дискусионен клуб Седмиците. Той говори по много теми, свързани с клуба.

"Гриша Ганчев? Да, чували сме се. За ЦСКА - само за футбол сме говорили. Той си знае нещата. Емблемата? Парите за нея не са хвърлени на боклука. Фалитът на ЦСКА бе преднамерен и някой спечели много пари от това. Аз нямам стари задължения. Даже намалих дълга - от 38 на 22 милиона лева. Към НАП бяха около 10 милиона. Бяха обезпечени с имоти. Можеше да се стигне до добър край. А на Ганчев щеше да му излезе по-евтино", каза Томов.

"Ужасно е, че се получи разделение. Аз и при ЦСКА 1948 не съм ходил. Манджуков и Инджов ме измамиха тежко! Те направиха предумишлен фалит. Никакъв дълг към Петър Манджуков не съм имал и никакъв бизнес с него не съм правил. Той даже е помагал на мои врагове. Представяте ли си какво ще стане, ако ЦСКА 1948 влезе в Първа лига? Най-важното сега е да се намери позитивен изход от всичко, което се случи", добави той.

"Когато Дучето беше шеф на фенклуба, сме давали известна сума - около 3000 лева. В клуб като ЦСКА трябва да държиш големите финансови потоци. Това не е била такса спокойствие, а за определени дейности. Не искам да се бъркам сега. Да няма задкулисие, интриги. Не съм ходил на "Армията", гледам отстрани. Мачът с Лудогорец ще го гледам с малкия ми син.След време ще се върна на стадионите. Бил съм на финал на пет Мондиала. Не, не бих се върнал в ЦСКА и във футбола. При първия престой ми беше отнета незаконно титлата, след това ми посегнаха и на бизнеса, а и на клуба", каза още Томов.

"Само веднъж са ми поискали да уредя мач. Никога не съм се опитвал да правя това. Аз съм си създал реноме в това отношение - никога не ме закачайте. За мен ЦСКА не е бил спасителна сламка заради "Кремиковци". Пълна лъжа! Даже аз осъдих прокуратурата на първа инстанция. Аз се върнах в ЦСКА, защото ме поканиха Стойчо Младенов и група фенове", завърши бившият президент на "армейците".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK