Токов удар - причината за смъртта на 25-годишния благоевградчанин

снимки: infomreja.bg

Откритият мъртъв 25-годишен мъж край Благоевград е починал от токов удар. Това са показали резултатите от аутопсията, извршена от съдебния медик Яни Златин.

Сигналът за намерен труп на мъж в района на село Бистрица е получен в Първо РУП - Благоевград към 13.10 часа днес.

При извършения оглед от пристигналите на място полицейски служители е установено, че тялото се намира в близост до стълб с високо електрическо напрежение. Констатирани са охлузни рани по тялото, отговарящи на падане от височина, близка до тази на електрическия стълб, уточниха от полицейския пресцентър.

Най-вероятно Марио Нушков сам е решил да сложи край на живота си, като се е покатерил върху електрическия стълб, коментират негови приятели, които подозират, че зад самоубийството му стои любовна драма. 

Нелепо загиналият млад мъж е син на благоевградския бизнесмен Христо Нушков, съобщиха източници на ИНФОМРЕЖА.

По неофициална информация 25-годишният Марио Нушков е единствен наследник на дяловете на баща си във фирма "Интертехник", закупила бившия автосервиз "Пирин" в областния център. Той е наследил хале и апартамент в бившия автосервиз, както и жилище в Дупница.

Марио е единственото дете от третия брак на Христо Нушков, който почина от инфаркт на писта "Шилигарника" над Банско през април 2009 г.  Последната съпруга на Нушков също е починала.

По случая е образувано досъдебно производство.

Работата по случая продължава.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

vili11:41 - 17.10.2012
няма ли светлина дали не е убит-споделил ли е някак и последно за намеренията и живота си
ivan10:39 - 08.10.2012
Придържайте се към фактите, без лични теории!!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK