Той играе с № 67! Избори като на футболен мач!

Снимка: ПП "Партия на зелените"

Той знае, че влиза в неравна битка, изправя се срещу пари и власт, но е спокоен, че зад него са хората на Благоевград

Той играе с № 67 /в бюлетината/! Избори като на футболен мач! Той знае, че влиза в неравна битка, изправя се срещу пари и власт, но е спокоен, че зад него са хората на Благоевград
 

Мачът се играе между два отбора, домакините са от Благоевград и гостите от София

Той е само един играч, изправил се срещу цял отбор, но публиката е зад него. За него това е мач финал от Шампионска лига, първото полувреме губи в резултата, но се надява да изравни и победи, ако не да има продължения и дузпи, които е сигурен, че ще спечели, заедно с публиката на Благоевград.

Той е бизнесменът и политик Андон Тодоров.

Всички виждат, че съдите засега накланят везните с отсъжданията. Най- важно е, че играе на собствен терен, срещу гостите от София. Вече му дадоха и жълт картон. Той е само един играч, срещу цял отбор, но публиката е зад него, пълен стадион и безрезервна подкрепа на верните фенове от Благоевград.

Гостите от София си дойдоха със съдиите, но понякога и това не помага. Както се казва, вкъщи и керемидите помагат! А Андон Тодоров си е вкъщи, живее 49 г. в Благоевград, тук му учат децата, тук си живее. Всеки ден може да го видим! Запознат е с проблемите на хората и винаги е между тях. Стриктен, дисциплиниран и всеотдаен мъж, на когото всеки може да разчита… Думата му е закон и преследва целите докрай. Той е роден ПОБЕДИТЕЛ и е зодия Телец, но майски телец. Ето и описанието на хороскопа за него:

5 качества на зодия Телец: Чисти и верни души. Отдават сърцето си безрезервно!
Няма как да не обичате зодия Телец! Те са енергични, живи и промените в настроението им забавляват и държат останалите в тонус и кондиция.

1. Телците са изключително директни

Телците са директни и открити – когато видят нещо, което не е както трябва, те го споделят, а не го прикриват. Понякога не се усещат, че отстрани може да изглежда прекалено грубо, но в крайна сметка те имат добри намерения. И когато околните осъзнаят това, те са им благодарни.

2. С Телец никога не е скучно

Те са гъвкави, любознателни, забавни, на моменти леко несръчни, но искат да опитат всичко, така че в тяхната компания никога не е скучно. Винаги ще успеят да ви разсмеят и развеселят по свой собствен начин.

3. Телците имат остър ум и леко черен хумор

Те са много интелигентни и от там произтича и тяхнота остроумие и проницателност. Поради тази причина, винаги са заобиколени от хора, с които могат да водят познавателни разговори, а също така търсят и интелигентен партньор, с който ще могат да разговарят за всичко. Носят се легенди за черния хумор на Телците… леко пипкав и право в целта, този вид хумор не се нрави на всички, но никой не може да отрече, че Телците са наистина забавни.

4. Телците са пълни с изненади

Познатите им ги смятат за резервирани и студени, но само истинските им приятели са имали честта да станат свидетели на тяхната нестихваща страст, която тлее някъде дълбоко в душите им. Те са открити за приключения, за пътувания и гребат от живота с пълни шепи.

5. Телците виждат света по различен начин

Те вярват в добротата, в съдбата, в милосърдието. Тя вярват, че всеки човек носи душа без значение дали продава банички или е директор на банка, за тях всички хора са равни и те съдят всеки по действията им спрямо тях!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK