Тодор Петрелийски и Любен Радойков от Гоце Делчев влизат в листата на НФСБ

Тодор Петрелийски, на снимката долу: Любен Радойков, снимки: infomreja.bg

Адвокат Тодор Петрелийси и поетът Любен Радойков от Гоце Делчев са двете излъчени номинации за кандидати за народни представили в листата на партия „Национален фронт за спасение на България”.

Двете кандидатури бяха гласувани от членовете на партията в Гоце Делчев и в село Копривлен, община Хаджидимово.

На събранието, което се проведе в Копривлен миналата вечер, присъстваха и много симпатизанти на „Национален фронт за спасение на България”. Присъстващите в залата единодушно номинираха и подкрепиха двете кандидатури - на адвокат Тодор Петрелийски и на Любен Радойков.

Петрелийски е председател на общинската структура на НФСБ в Неврокопско, а поетът Любен Радойков е секретар.

Протоколът с решението на общото събрание ще бъде  представен в Областния съвет на партията в Благоевград, където до края на тази и следващата седмица ще се очаква да бъде подредена  пиринската листа на НФСБ.

Членовете и симпатизантите на събранието бяха категорични, че Гоце Делчев заслужава да бъде представен на една от предните позиции в листата  на НФСБ, тъй като в региона партията има много последователи и съмишленици.

На национално ниво НФСБ се оглавява от Валери Симеонов, мажоритарен собственик на телевизия СКАТ. Партията е учредена на 17 май 2011 година.

 

Тодор Петрелийски, на снимката долу: Любен Радойков, снимки: infomreja.bg
Тодор Петрелийски, на снимката долу: Любен Радойков, снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

някой20:50 - 02.04.2013
Мале, колко сте зле със злобата и завистта си! Ще се самоизядете бе хора!Звучите като пълни некадърници, които няма какво друго да направят та само злобеят!А опитайте се да постигнете това което са постигнали тоя адвокат и Семерджиев та тогава думайте, или не ви стиска!Но така е - от дребни душици като вас с дребни възможности,какво друго може да се очаква освен кютене по цял ден във форума, та като пишат за някой веднага да го оплюете и да потънете от кеф в собствените си лиги.
до стар Бръмбър08:42 - 02.04.2013
Кой е тоя адвокат по-зле от Петрелийски? Няма такъв в цялата област.
земеделски00:02 - 02.04.2013
Адвокат ку4ков от 40 дела 39изгубени и 1 отложено
до стар Бръмбар23:37 - 01.04.2013
Бръмбаре имаединадвокат който е позле отПетрелийски . Тай беше във ВМРО , беше вСДС даже председател , беше в Лидер, и аще няколко партиисегастанал лидер на БДФ.С Костоф коалиция ще купува гласове с оня списък за Илко Семерджиев.Да пази Бог няма по голям измамник и мафиот от него .

FACEBOOK