Кюстендилецът Тодор Настев е N:12 в Световната ранглиста при младежите

Снимки: Личен архив

Той заема престижната позиция в конкуренция от 281 състезатели по карате

След обновяването на всяко първо число от месеца, състезателят на КК "ДАРИС" - Кюстендил, Тодор Настев се нарежда на 12-о място в Световната ранглиста при младежите от 281 състезатели в неговата категория.

След като се класира на 7-о място на Световното първенство по Олимпийско карате, кумите 61 кг.младежи, Тото успя значително да се изкачи в ранглистата.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, през годината Тодор се класира на 3 място на Световната Младежка Лига в Кипър за старша възраст, 7 място на Европейското първенство в Дания също при старшата възраст и завърши на 8 място в световната ранглиста при старшата възраст.

Лятото влезе при младежите, където стартира убедително, след като достигна до четвърт финал на Световната младежка лига в Умаг и 7 място на Световното първенство.

Изключително силна и успешна година за Тодор до момента, а още не е свършила, като му предстои до края на годината, Купа България, Балканско първенство и Световна младежка лига във Венеция, заяви Борислав Иванов, председател и главен треньор на КК"ДАРИС" и селекционер на Националния отбор на България.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK