ТИР се преобърна след катастрофа край Благоевград

снимки: infomreja.bg

ТИР "МАН" с македонска регистрация излезе от пътя и се преобърна на спускане от ГКПП „Станке Лисичково” към Благоевград. Инцидентът е станал към 18 часа вчера при пороен дъжд на около километър преди пункта на Гранична полиция при разклона за село Клисура.

На ляв завой спускащият се към село Логодаш товарен автомобил се блъснал в идващ насреща му лек автомобил "Фолксваген Пасат” с немска регистрация.

Фолксвагенът, управляван от 40-годишния Ерол Н. от Скопие, навлязъл с около метър в насрещното движение и бил ударен от камиона.

При произшествието ТИР-ът излязъл вдясно от пътното плътно, скъсал мантинелата и се преобърнал странично по стръмния скат. За късмет на водача - 28-годишния Биляли Б., тежката машина се приземила на дясната си страна.

Тираджията е транспортиран до МБАЛ - Благоевград с болки в коляното. Водачът на леката кола е закаран до болницата с патрулка. Той няма наранявания, а пробата му за алкохол е отрицателна. На двамата водачи са взети и кръвни проби.

На местопроизшествието е извършен оглед. Камионът ще бъде изваден след няколко дни, тъй като каросерията му е разкъсана.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK