Тихомир Иванов представя дебютанта си книга в Сандански

Снимка: Община Сандански

На 23. март /петък/ от 18,00 ч. в Археологическия музей в Сандански Тихомир Иванов ще представи своята дебютна книга „Камино: Пътят на завръщането“.

"Може би никога не сте били на представяне на книга или пък си мислите, че авторите са сухари и говорят много скучни и отнесени неща!
Точно заради това съм подготвил една нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще си говорим и за Камино, и за книгата, и за нещата от живота. Едно събитие, което ще ви провокира и вдъхнови да следвате мечтите си!
Каня и възрастни, и млади, и четящи, и нечетящи, и предшественици, и мечтатели, и любители на психологията и личностното развитие.
Заповядайте!", казва авторът.

„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. 

Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците – пътеписната част в творбата. 

На втори план излизат личният път и житейската ми история. Разголвам душата си, егото си, търсейки себе си и показвам модела, по който съм го постигнал. 

Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие истини за себе си!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK