Тестваха служителина на Община Благоевград, детектор ни мери температурата на входа

Снимки: Община Благоевград

Рамката ще бъде на мястото до края на извънредното положение

Медико-диагностична лаборатория UNIDIAMED тестват служителите на Община Благоевград с бързи тестове за коронавирус антитела.
 
Служители в Община Благоевград, работещи на първа линия на партера на общината, са тествани с бързи тестове за коронавирус антитела (SARS-CoV-2 IgM + IgG). Медицински лица извършват вирусологична диагностика, след вземането на венозна кръв.
 
В резултат от бързия тест за изследване на IgM и IgG антитела срещу SARS-CoV-2 се отразява присъствието/ отсъствието на двата класа антитела и e помощно средство при установяването на първична и вторична инфекция. Резултатите се очакват да излязат в кратък срок.
 
Всеки гражданин, който посещава институцията, също така, е необходимо да премине през детектора, с цел контролиране на достъпа на лицата в сградата и служи за превенция срещу заразяването с Covid-19.
 
Рамката ще бъде на мястото до края на извънредното положение.
 
Нейната стойност е на цена 6550 лв. без ДДС.Точността на измерване е 0,1 °C. Датчиците са настроени да подават алармен сигнал, когато температурата на лицето, което преминава през детектора, е над 37,2 °C.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK