За седма поредна година StartUP Conference в АУБ

Снимка: АУБ

За седма поредна година Американският университет в България ще се преобрази в средище за иновативни идеи и кипящ предприемачески дух.

На 31. март ще се състои ежегодната конференция по предприемачество StartUP Conference, организирана от студентския клуб StartUP@Blagoevgrad.

 Студентски център „Америка за България“ на АУБ в Благоевград отново ще бъде поле за изява на успели бизнес лидери в различни сфери, поканени да споделят интересни истории и поуки от практиката си и да обменят идеи с млади мотивирани студенти.

Тази година лектори от 4 различни държави – България, Албания, САЩ и Обединените Арабски Емирства, ще споделят знания и опит по едни от най-нашумелите теми в момента – дигитален маркетинг, криптовалути, ролята на социалните медии, влогърството за бизнеса и др.

За пръв път конференцията ще се проведе в рамките на един ден, като включва не само лекции, но и интерактивни уъркшопи.

Под насоките на професионалисти гостите ще упражнят практически трикове за създаване и промотиране на бизнес идеи. За подобаващ завършек на деня, младите предприемачи ще бъдат поканени на коктейл с лекторите и организаторите на събитието, където в неформална обстановка ще могат да обсъдят своите интереси и планове.

StartUP@Blagoevgrad е част от Фондация StartUP, организатор на най-мащабното събитие за предприемачи в България - StartUP Conference, София. Ежегодният форум събира в столицата десетки нови компании, ентусиасти и потенциални инвеститори. Екипът на StartUP@Blagoevgrad е съставен изцяло от студенти ентусиасти, които вярват, че развитието на младите хора е ключово за едно по-добро бъдеще за България.

Билети за конференцията може да закупите от организаторите или онлайн на сайта на StartUP@Blagoevgrad www.startupatblagoevgrad.org.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK