Теодор Дечев: В България се краде с 250 хиляди лв. в час!

снимка: Цена Желязкова, infomreja.bg

В Кюстендил се проведе среща с граждани и представители на местния бизнес с ръководството на Съюза за стопанска инициатива. В нея участваха изпълнителният директор на сдружението Алексей Петров, председателят Теодор Дечев и експертът по производство на възобновяеми енергийни източници Александрина Младенова.

Поводът е учредяването на местната структура на сдружението. Теодор Дечев обяви, че в Кюстендил се създава 207 по ред общинска структура на ССИ, а браншовите организации са вече двадесет и пет. До сега, представителният екип на организацията  е обиколил 25 града.  Наблюденията са, че малките и средни предприятия навсякъде имат огромни проблеми – рекет, политически натиск, липса на достъп до финансиране. При това затрудненията на малкия бизнес нямат регионална специфика.

„Администрацията с рогата напред трябва да събере едни пари от малкия и средния бизнес, за да се запълват дупките в бюджета. По изчисления на нашите експерти, българската държавна администрация краде с 250 хиляди лв. в час”, обобщи Дечев.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK