Децата от Центъра за личностно и творческо развитие със съвместен годишен концерт „Заедно в изкуството“

Снимки: Община Благоевград

Годишен концерт в зала „Яворов“ представиха възпитаниците на Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград пред своите семейства и приятели. Талантливите деца на Благоевград показаха всичко усвоено и научено през учебната година в различните школи.

Събитието откри зам.-кметът Христина Шопова.

За първи път жителите и гостите на Благоевград имаха възможност да видят на сцената, както децата така и  самите преподаватели и ръководители. На сцената се редуваха  изпълнения на пиано, цигулка, тамбури. Изкуството на учениците от школата по стъклопис, батик, керамика и приложно изкуство  допълниха цялостната атмосфера.

В края на програмата зам.-кметът Христина Шопова връчи благодарствени грамоти на възпитаници от различните школи към ЦЛТРБ, а директорът на Центъра отправи своята благодарност към кмета и ръководството на Община Благоевград за подкрепата и възможността да се развиват децата в уютна и конструктивна атмосфера.

Годишният концерт се превърна в традиционен и се организира в края на всяка учебна година, като в него взимат участие всички школи и състави от Центъра.

В последната година ЦЛТРДБ разкри нови школи. За кратко време от своето създаване те се подготвиха за своето представяне в „Заедно в изкуството”, концерт, който се превърна в празник за възпитаници, преподаватели, родители и зрители.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK