Тенисисти от „Руен” играха на турнир в Сърбия

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

Състезатели на клуб „Руен” участваха в силен международен турнир за кадети и юноши в гр. Парачин, Сърбия. В него се включиха 380 тенисисти от пет държави. Кюстендилци излязоха в състав: Марио Асенов, Илиан Арсов, Константин Вътов, Александър Аспарухов, Любослав Ганев, Светлин Младенов.

Константин Вътов единствен успя да премине груповата фаза и да влезе в основна схема с две победи и една загуба. На 1/32-финалите младият кюстендилски талант загуби от представител на домакините с 3-1 гейма. Малко неразположение попречи на Илиан Арсов да преодолее групата си в решаващата 3-та среща.

Оспорвани игри и малшанс имаха  състезателите с по-малко опит - Александър Аспарухов и Светлин Младенов. В груповата фаза те се класираха на 4-то и 3-то място. „Любослав и Марио отпаднаха в груповата фаза с 1 победа и 2 загуби, защото подцениха съперниците си. Изборът ни тази година за летния подготвителен процес бе участие в международен турнир от по-висок ранг, какъвто бе този в Сърбия”, коментира треньорът Паун Вътов.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK