Теменужка Стамболиева спечели конкурса за управител на Информационния център

снимка: infomreja.bg

Теменужка Стамболиева спечели конкурса, обявен от Община Благоевград за управител на Информационния център.  На второ и трето място са класирани Веселина Манолова Будинарска- Тюфекчиева и Янислава Стоянова Вангелова.

За експерт “Информационно обслужване и услуги” на първо място отново е класирана Теменужка Николова Стамболиева.
Класирането за експерт “Комуникация, информация и логистика” се оглавява от Теменужка Николова Стамболиева, следвана от Румен Фросчев Стоянов и Лилия Атанасова Бояджиева – Димитрова.
"Когато един и същи човек кандидатства за повече от един пост и е класиран за повече от едно място, след като избере позиция, мястото му в другата класация се заема от следващия в класирането", обясняват от Общинска администрация.

Това бе последният етап от конкурса за избор на Управител и експерти в Областния информационен център, който се изгражда по проект  „Изграждане и функциониране на Областен информационен център в Община Благоевград“ и се финансира от Оперативна програма Техническа помощ.

За провеждането му кметът Атанас Камбитов създаде специална експертна комисия, ръководена от главния секретар на община Благоевград, София Янчева.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK