БДЖ с приз „Добродетел на 2017”

Снимка: БДЖ

На официална церемония в Централния военен клуб управителят на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД - Пламен Пешаров, получи приз „Добродетел на 2017 г.”. Събитието се организира за втора поредна година от Националното сдружение на сираците в България (НССБ).

Отличията се дават на организации, фирми и общественици, които са подкрепили различни социални инициативи на Сдружението, в полза на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно социално положение.

Почетният приз „Добродетел на 2017 г.” беше връчен на дружеството „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД от председателят на НССБ - Слави Михайлов, в знак на признателност за оказаната активна подкрепа от националния железопътен превозвач по повод инициативите на Сдружението.

Слави Михайлов благодари на БДЖ за възможността през годините децата да пътуват безплатно с влак из страната, което им предоставя нови лични емоции и преживявания.

През 2017 г. дружеството отново оказа съдействие на Националното сдружение на сираците в България, като осигури превоза на деца от различни социални институции.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK