Тежка катастрофа между три коли и тир блокира главен път Е-79

снимки: infomreja.bg

Тежка катастрофа блокира главен път Е-79 край Благоевград. За късмет няма сериозно пострадали.

Пътният инцидент е станал преди около два часа. Лек автомобил Пежо с благоевградска регистрация, движещ се в посока Кулата, на изхода на Благоевград, започнал да изпреварва ТИР с добричка регистрация.

На моста под жп линията, колата се ударила в камиона странично, след това се завъртяла и застанала напречно на пътното платно. В пежото се нанизали движещите се в посока Благоевград лек автомобил Роувър, а след него и Форд "Мондео".

Движението по главен път Е-79 между Благоевград и Симитли бе блокирано за часове, докато не приключи огледът на местопроизшествието.

Само един пострадал е закаран в благоевградската болница, той е с охлузни рани. И трите леки автомобила с благоевградска регистрация са със сериозни материални щети.

 

КОМЕНТАРИ

karakudcho00:08 - 08.04.2012
Днес лових рибка на близко до мястото на катастрофата и се наслушах 3 часа на състезатели.Горе-долу го сравнявам със звука от формула едно,като отида там на риба!На този участък направо побеснява народа,незнам какво ви става хора!Не ви се живее ли?Особенно мотористите.Ако днес оттам мина мотор с по-малко от 200км/h аз главата си режа.Полицията спи!Там се слага камера не празни кутии на бензиностанция ШЕЛ!
Eмо22:16 - 07.04.2012
"На моста под жп линията"- или На моста над жп линията
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK