Промяна в движението по три улици в град Петрич

Снимка: Infomreja.bg

На вниманието на водачите на МПС!

Участъкът от ул. „България“ между ул. „Атанас Лютвиев“ и ул. „Сандо Китанов“ от днес е с позволено двупосочно движение.

Успоредно с тази промяна, целяща да облекчи трафика към кръговото кръстовище пред сградата на Община Петрич, се забраняват престоят и паркирането в същия участък.

Служители на Общината ще предупреждават през първите дни водачите на МПС за въведената промяна, след което при неспазване на правилата ще се налагат санкции. Живущите в този район ще могат да паркират личните си автомобили на местата срещу бившата банка ДЗИ или да закупят пропуск за синя зона на стойност 24 лв. за календарна година и да паркират по ул. „Сандо Китанов“, като ще имат право на един пропуск за адрес в този случай.

Двупосочно е вече движението и по ул. „Струма“ в участъка от ул. „Битоля“ до ул. „Оборище“ (пряката под ВиК-Петрич), както и по ул. „Бяло море“ в участъка от ул. „Васил Кънчев“ до ул. „Родопи“. Нова организация на движението има и по ул. „Тома Митов“, която позволява движение еднопосочно от ул. „Цар Борис III“ (при магазин „Билла“) и изход през ул. „Хан Крум“ (над ДСК), по която движението също е „обърнато“.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK