АБВ и Движение „Заедно за промяна“ с категорична подкрепа към Първан Дангов за кмет на Дупница

Снимки: Личен архив

Дангов: Промяната е възможна, когато всички сме заедно и обединени около принципи

АБВ, в лицето на Георги Градевски и д-р Пламен Соколов от местната коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“, категорично изразиха подкрепата си към кандидата на БСП за кмет на Дупница - д-р Първан Дангов. Днес беше подписано и споразумение за подкрепа между трите партии във връзка с предстоящите избори за втори тур за местни органи на властта.

„Нашите принципи около, които се обединяваме са следните - принципът е ЗА, а не е против. Принципът е да бъдем обединени около програми и проекти, които имаме намерение да реализираме. Аз, казвам, като кмет ще изпълняваме съвместно програмите на трите партии.

Предварително казвам пред всички – не водим безпринципни пазарлъци за постове, за позиции в местната власт. Нито пък искаме да се противопоставяме – да сме анти, напротив. Ние правим коалиция – ЗА промяна. Промяната обаче ще бъде възможна, когато всички сме заедно и обединени", заяви кандидатът за кмет на Дупница, д-р Първан Дангов.

В негова подкрепа д-р Пламен Соколов, обяви че се включва в отбора на светлината, а именно този на Дангов.

„Всичко е на една джентълменска основа – не на пазарлъци. В залата присъстват десни политици – тук е председателят на ВМРО, тук е председателят на НФСБ, БЗС – Радикали. Колкото и малки да са тези партии, тези хора в живота са доказали, че отстояват себе си“, категоричен беше д-р Соколов.

„Резултатите от първи тур на местните избори дадоха ясна представа, че Дупница иска промяна. Това, за което ние апелирахме през цялата си кампания. Аз искам да благодаря за поканата от страна на г-н Дангов, да си обединим усилията, за да можем да не предадем доверието на тези хора, които на 27-ми пуснаха бюлетини както за АБВ, така за БСП и за г-н Соколов.

Ние сме длъжни да удовлетворим желанието на всички тези хора, които искат промяната. Аз заставам плътно зад г-н Дангов, зад неговият екип, с цялата наша младежка енергия и се доверяваме на опита и мъдростта на г-н Дангов.

Единственият ми апел е към всички тези млади хора, които гласуваха и тези, които се въздържаха, в неделя - излезте и упражнете правото си на глас. Дупница наистина ще тръгне към положително развитие“, обяви и Георги Градевски, който изрази пълната си подкрепа към Първан Дангов за кмет на Дупница. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK