Намериха канабис у възрастен мъж от Балдево

Снимка: Infomreja.bg

При акция: Наркотици откриха и в Благоевград и Гоце Делчев

Полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, проведоха акция „Дрога“ – основно в района на Гоце Делчев.

На 21-ви февруари около 14:40 часа в района на улица „14-и полк“ в Благоевград, полицейски служители на Второ РУ в града са извършили проверка на 26-годишен благоевградчанин. Те са намерили и иззели около 0,77 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

На следващия ден  около 16:30 часа в местността Горна Валта, землище на гърменското село Балдево, полицейски служители на РУ- Гоце Делчев, са извършили проверка на сграда и прилежащи към нея постройки, обитавана от 64-годишен мъж от селото.

При проверката те са намерили и иззели чувал, съдържащ около 1,475 грама суха тревиста маса, която е реагирала положително на канабис.

Същия ден около 11:00 часа в района на булевард „Гоце Делчев“ в едноименния град полицейски служители от местното РУ са извършили проверка на лек автомобил „Дачия Логан“ и пътуващите в него трима младежи, двама от които на 18 години от селата Крибул и Дъбница и един на 17 години от Гоце Делчев.

В хода на проверката у 18-годишния младеж от Дъбница е намерено и иззето около 0,28 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин.

 Уведомена е Районна прокуратура - Гоце Делчев.

Четири  часа по-късно на ул. „Панаирски ливади“ също в Гоце Делчев  е бил спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с 21-годишен водач от близкото до града село Господинци. В автомобила е пътувал и 18-годишен младеж от същото село.

У шофьора е намерена и иззета около 29,85 грама тревиста маса - канабис.

Всички лица, у които е намерена дрога, са задържани за 24 часа и срещу тях е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK