Театрали от УСЕТ с премиера „Ореола”

снимка: УСЕТ

Млади театрали от Факултета по изкуствата на ЮЗУ „Неофит Рилски” ще представят премиерно спектакъла „Ореола” по разкази на Хайнрих Бьол и Карел Чапек. Представлението ще се играе на 12 и 13 юни от 18.30 часа в залата на Учебен студентски експериментален театър /УСЕТ/.

Спектакълът разказва историята на необикновен работник, в един приказно-действителен свят. Той намира Бог в себе си макар и да не го осъзнава, единственото, което иска е просто да запази работата си и да се наслаждава на своята любов - госпожица Френска.

Една ирония към модерния свят, изпълнена с просветленията на главния герой и неговото моментно освобождаване от материялния свят.

В постановката участват студентите по актьорско майсторство Анастас Жайгаров, Михаела Заимова, Катерина Велчева, Георги Трайков, Ненад Костадинов, Софи Шушкова, Ивелина Павлова, Диляна Димитрова, Ники Милушев, Ния Масларска.

Режисьор е студентът по режисура Никола Стоянов. Асистент и осветител - Александър Дадов. Сценографията е дело на Александър Петров, дизайнът - на Наталия Николова.

Входът е свободен.

 

снимка: УСЕТ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK