Наближава вторият кръг от Националния шампионат по планинско изкачване на България

На 4-и и 5-и май (събота и неделя) ще се проведе вторият кръг от Националния шампионат по планинско изкачване на България. Маршрутът е пътят от град Гоце Делчев към село Добротино – проход Попови ливади. Организатори са АСК „Дунев Рейсинг“, Община Гоце Делчев и БФАС.

Очаква се броят на състезателите от България, Гърция, Северна Македония, Сърбия и Румъния да достигне 65 души, а броят на зрителите – около  25 000.

Официалното откриване ще стане на 4-и май в 12:30 часа, а в 19:00 часа ще бъдат публикувани списъкът и редът за стартиране на състезанието.

На следващия ден в 9:30 часа ще бъде даден старт на подгряващия манш – „WARM UP“. В 11:00 часа ще стартира състезанието - 3 манша. Оповестяването  на резултатите и награждаването ще стане в 14:00 часа.

Сред официалните лица ще бъдат: Владимир Москов – кмет на община Гоце Делчев, Валери Сарандев – заместник-кмет и председател на състезанието, Георги Мишев – общински съветник и заместник-председател на състезанието, Христо Христов – организационен директор.

Сред VIP гостите се очакват Кубрат Пулев, Петър Стойчев, Любо Ганев, Димитър Туджаров – Шкумбата, Яна Маринова, Пепи Дачев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK