Таня Илиева закрива годината с турнир в Букурещ

снимка: infomreja.bg, архив

Сребърната медалистка от Европейското първенство за девойки през 2008 година Таня Илиева ще участва на международния турнир по бокс в Букурещ Румъния. Таня е част от националния отбор за жени, които има показа за изява в това състезание.

Старши треньорът на българския национален отбор по бокс за жени Павел Сяров обяви състава, в който попадна и държавната шампионка в категория до 54 кг. Таня Илиева. Останалите състезателки, които ще пътуват за румънската столица, са бронзовата медалистка от европейското първенство в кат. до 51 кг. Стойка Петрова, Светла Каменова и Деница Елисеева в кат. до 61 кг., Маргарита Чанева в кат. до 64 кг. и Десислава Лазарова в кат. до 75 кг.

В момента националния отбор е на подготовка в спортен комплекс Дианабад в столицата. Това е последното състезание за годината, в което ще участва боксьор от БК Пирин, а отец Андон Шавулев се надява Илиева да се завърне с медал от турнира. Националките пътуват за Букурещ на 19 декември, а кантарът на Таня е на 211 като часове по- късно тя ще излезе на ринга за първата си среща.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK