Мистериозна смърт на млад мъж, открит в кома до дискотека в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

Млад мъж от гр. Попово, намерен преди дни в кома до дискотека в Гоце Делчев, е починал днес в болница „Токуда“, научи ИНФОМРЕЖА.

На 4-и януари 32-годишният Борис Богданов бил открит от случайни минувачи в безпомощно състояние на паркинга на бившата дискотека „Бандера Роса“. При прегледа в гоцеделчевската болница е установено, че мъжът е с тежка черепно-мозъчна травма, заради което е бил транспортиран незабавно за София.

Според медиците от МБАЛ „Иван Скендеров“ по тялото на Борис не са открити видими следи от насилие, което предполага, че има вероятност той да е паднал и да се е ударил смъртоносно.

Близки на мистериозно починалия мъж твърдят, че той никога преди това не е ходил в Гоце Делчев, както и че не им е било известно синът им да е имал приятели в този град.

Момчето било здраво и интелигентно, не е имало психически отклонения.

Какво е правил 32-годишният Борис Богданов в Гоце Делчев и с кого е прекарал новогодишната нощ, са въпросите, на които търсят отговори шокираните близки на починалия.

Едно от предположенията е, че в Гоце Делчев младият мъж се озовал след договорена среща по интернет.

Ако някой от Гоце Делчев има информация за компанията, с която евентуално е бил Борис, както и за злощастния инцидент, довел до смъртта му, нека ни уведомят чрез ИНФОМРЕЖА, молят почернените родители и приятели на мъжа от Попово.

По случая работи РУП - Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

ало, мвр-то23:26 - 07.01.2014
Първо шефът на ОД на МВР да каже защо случая липсваше от крими бюлетина на 4 и 5 януари!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK