Играят „Спасителят“ пред дупнишка публика! Казват „не“ на дрогата

Снимка: Личен архив

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Дупница ще отбележи 26 юни - Международния ден за борба със злоупотребата с наркотици и наркотрафика. Тази година темата е: "Първо слушайте!"

С отбелязването на този ден се поставя акцент върху това, че превенцията на употребата на наркотици е ефективна инвестиция в благосъстоянието на нашите деца и младежи, семейства и общности.

По този повод, за младите хора и учениците от Дупница ще бъде представен безплатно спектакълът "Спасителят" на театрална формация "Улична банда" - София, с автор Валентин Балабанов.

Участват артистите Ивайло Захариев, Вера Среброва, Виктория Янева и Валентин Балабанов.

Театралната постановка ще се играе на 26 юни /сряда/, от 14:00 ч. в залата на Общински драматичен театър "Невена Коканова" - гр. Дупница.

Спектакълът е създадена в рамките на образователна програма „Анти дрога“, със съдействието на Национален център по наркомании и с подкрепата на Министерството на образованието и науката.

Насочена е към младежката аудитория и има педагогическа и превантивна цел.

След спектакъла, Ивайло Захариев ще проведе дискусия с младите хора по темата за злоупотребата с наркотици и наркотрафика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK